Ügyvédjelöltet keresünk

 Ügyvédjelölt

A Bird & Bird budapesti irodája olyan végzett jogászok jelentkezését várja, akik kiváló angol és magyar nyelvtudással rendelkeznek és személyiségük, képességeik, valamint szakmai tapasztalataik alapján csapatunk tagjává válhatnak. Az ügyvédjelölt feladata a klasszikus jogi feladatokon túl elsősorban az információtechnológiával, adatvédelemmel és a szellemi alkotások jogával foglalkozó ügyvédek támogatása lesz.

Elvárásaink:

 • információtechnológiával vagy adatvédelemmel kapcsolatos szakmai tapasztalat, publikáció
 • kiváló angol és magyar nyelvtudás szóban és írásban egyaránt (jogi angol nyelv ismerete elengedhetetlen)
 • proaktív, precíz és jó problémamegoldó képesség
 • nyitott a digitális korszakkal járó jogi kihívások kezelésére, megoldására
 • magas szinten kezeli az MS Outlook és egyéb irodai alkalmazásokat, valamint a jogi munkához használt számítógépes adatbázisokat és programokat

Előnyt jelent:

 • adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogászi képzésen való részvétel
 • legalább egy éves ügyvédjelölti tapasztalat
 • második idegen nyelv ismerete
 • felhasználói szintet meghaladó digitális képességek
 • “B” kategóriás jogosítvány

Amit kínálunk:

 • teljes értékű csapattagként való elismerés, lehetőség ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartásra
 • bekapcsolódás a Bird & Bird nemzetközi csoportjainak munkájába
 • nemzetközi munkakörnyezet egy innovatív és fiatalos irodában
 • versenyképes fizetés

A Bird & Bird-ről

A Bird & Bird nemzetközi jogi szolgáltató 1846-ban alakult Londonban, ma már 18 országban 28 irodával rendelkezik világszerte. A budapesti iroda 2008-ban nyílt meg a prágai, varsói és pozsonyi irodákkal egy időben. Irodánk egyike a piacvezető jogi szolgáltatóknak, különösen IT, IP és adatvédelmi ügyek tekintetében, jelenleg is számos GDPR megfelelési projektben vesz részt.

Jelentkezés

A jelentkezéseket a nikolett.horvath@twobirds.com e-mail címre várjuk angol és magyar nyelvű fényképes önéletrajzzal, kísérőlevéllel, valamint a fizetési igény megjelölésével. Kapcsolattartó: Horváth Nikolett, tel.: +36 1 799 2000.
A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük és folyamatosan dolgozzuk fel.

Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés során részünkre megküldött önéletrajzot, motivációs levelet és egyéb személyes adatokat (a továbbiakban az egyszerűség kedvért ezekre összefoglalóan mint önéletrajzra hivatkozunk) az Ön hozzájárulása alapján kezeli a Knight Bird & Bird Iroda (1054 Budapest, Szabadság tér 14.) a kiválasztás céljára (NAIH adatkezelési azonosító: 114242/2017).
A hozzájárulás megadása önkéntes. Az önéletrajzot a kiválasztási folyamat végéig kezeljük papír alapon és elektronikus formában. A kiválasztási folyamat lezárultát követően a papír alapú adatkezelést megszüntetjük, a papír alapú dokumentumokat megsemmisítjük, és az önéletrajzot a továbbiakban elektronikus formában kezeljük a Bird & Bird elektronikus dokumentumkezelő rendszerében, amelynek szolgáltatója a Bird & Bird LLP (székhely: 12 New Fetter Lane, London EC4A 1JP, Egyesült Királyság) mint adatfeldolgozó. Utóbbi adatkezelés célja, hogy később esetlegesen újra kapcsolatba léphessünk Önnel új pozíció megnyílása esetén. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, ezt akár az önéletrajz megküldésekor, akár később jelezheti részünkre.
Ön a hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ebben az esetben önéletrajzát töröljük. Ön bármikor kérhet tájékoztatást adata kezeléséről, valamint kérheti adatai helyesbítését vagy törlését. Amennyiben úgy érzi, hogy jogai sérültek, úgy bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH, székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; tel.: +36 1 391 1400; fax: +36 1 391 1410; email: ugyfelszolgalat@naih.hu) fordulhat.
Az adatok kezelésére egyebekben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 95/46/EK irányelv rendelkezései megfelelően irányadóak.