Villámhír – A Hello Wood nyerte a Magyar Formatervezési Tanács Design Management Díját

hello wood csapat_Talabér GézaNagy örömmel fogadtuk, hogy a Magyar Formatervezési Tanács által minden évben megítélt Design Management Díjat idén szívünknek is nagyon kedves ügyfelünk, a Hello Wood kapta meg.  Mi is nagyon büszkék vagyunk az elmúlt években elért eredményeikre, és arra az innovatív és kreatív munkára, amit a design és az építészet területén létrehoztak.

További sok inspirációt és sikert kívánunk Nekik!

A Magyar Formatervezési Tanács által 2009-ben alapított Design Management Díj célja, hogy a design integrált alkalmazását mind a gazdasági élet szereplőihez, mind a széles nagyközönséghez közelebb hozza. A díjról és feltételeiről itt tájékozódhatnak: www.sztnh.gov.hu/hu/testuletek/mft/nemzeti-dijak-osztondijak/design-management-dij. A következő Magyar Formatervezési Díj pályázat 2016 tavaszán kerül majd meghirdetése.

Még több érdekes információ a Hello Wood-ról és projektjeikről a hellowood.euwww.facebook.com/HelloWood oldalakon érhető el. A Hello Wood tagjaival készített rövid Q&A-t a júliusi Design Writes kiadványunk 10-11. oldalán is olvashatjátok.

 

dr. Kövecses Bettina, ügyvéd
bettina.kovecses@twobirds.com
Knight Bird & Bird Iroda
+36 1 799 2000

(A képek a Hello Wood engedélyével kerültek felhasználásra)Categories: Építészet, Formatervezési Minta, IP

Tags: , , ,