A Bird & Bird-ről

A Bird & Bird egy integrált, valóban nemzetközi ügyvédi iroda, amely az ügyfelek igényei köré szerveződik. Elhivatottságunk és gyakorlati tapasztalataink találkozása ügyfeleink elképzeléseivel értékes üzleti előnyhöz juttathatja megbízóinkat.

Minden összefügg

A Bird & Bird világszerte 32 városban, 22 országban, több mint 1,700 ügyvéddel és jogi szakemberrel a jogi szolgáltatások széles skáláján nyújt jogi szolgáltatást az ügyfelek részére. Szakterületeink közé tartozik a kereskedelmi, társasági jogi/M&A, uniós és versenyjogi, szellemi tulajdonjogi, vitarendezési, munkaügyi, pénzügyi és ingatlanügyekkel kapcsolatos tanácsadás. sikerünk titka a folyamatosan fejlődő ágazat-specifikus megközelítésünk. Ügyfeleink a technológiára és az immateriális javakra építik üzleti tevékenységüket, és szabályozott piacokon működnek. Az igényeik jobb kielégítése érdekében mély iparági ismereteket alakítottunk ki a kulcsfontosságú ágazatokban, többek között az autóipar, a légi közlekedés és a védelem, az energia és a közművek, a pénzügyi szolgáltatások, az élettudományok és az egészségügy, a kiskereskedelem és a fogyasztási cikkek, a média, a szórakoztatás és a sport, valamint a technológia és a kommunikáció területén.

Mélyreható iparági ismeretek

  • Az egyes ágazatokra vonatkozó jogi és szabályozási keretek ismerete.
  • Praktikusabb, kereskedelmi megközelítés, amelyet az érintett iparágakban több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek biztosítanak.

Nemzetközi elérés

A Bird & Bird világszerte a legfontosabb üzleti központokban rendelkezik irodákkal:

Európa: Amszterdam, Brüsszel, Budapest, Dublin, Düsseldorf, Frankfurt, Hága, Hamburg, Helsinki, Koppenhága, London, Luxemburg, Lyon, Madrid, Milánó, München, Párizs, Pozsony, Prága, Róma, Stockholm és Varsó.

Közel-Kelet & Ázsia: Abu-Dzabi, Peking, Dubaj, Hongkong, Sanghaj, Sencsen, Szingapúr és Sydney.

Afrika: Casablanca.

Egyesült Államok: San Francisco.

A Bird & Bird Budapesten

Irodánk 2008 óta van jelen Magyarországon, és több mint 45 jogi szakemberből áll. Nagy szakértelemmel rendelkezünk a banki és pénzügyi, szellemi tulajdonjogi, technológiai és kommunikációs, munkajogi, vitarendezési és adatvédelmi ügyekben, valamint a társasági jogi/M&A, kereskedelmi, ingatlanjogi és szabályozási munkában, erős jelenléttel az alábbi ágazatokban: banki és pénzügyi, autóipari, légi és űrhajózási, logisztikai, szállodai és vendéglátóipari, energetikai, élettudományi és egészségügyi, kiskereskedelmi és fogyasztói, távközlési, technológiai, média- és sportágazat. Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek Magyarországon és a tágabb közép- és kelet-európai régióban.