A Bird & Bird-ről

A Bird & Bird nemzetközi ügyvédi iroda világszerte 29 irodával rendelkezik és több, mint 1200 ügyvédet és jogászt foglalkoztat. Jogászaink a helyi viszonyok kiváló ismeretén keresztül, nemzetközi csapatban sikerrel oldják meg a komplex, több országot, illetve a hazai vállalkozásokat érintő jogkérdéseket is.

 

Kimagasló szakértelmünkön keresztül teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére a kereskedelmi és társasági jog, szellemi alkotások joga, adatvédelmi jog, vitarendezési eljárások, munkajog, EU és versenyjog, banki és pénzügyi szolgáltatások, a vállalatfelvásárlások, továbbá az ingatlan- és sportjog területén.

A különböző szektorok, iparágak működésének és kapcsolódó jogi szabályozásának magas szintű ismerete lehetővé teszi számunkra a gyakorlatias, problémaorientált szemléletű megközelítést és az ügyfelek igényeihez igazodó jogi tanácsadás nyújtását.

A Bird & Bird szolgáltatásait Magyarországon nyújtó Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda széles skálán kínál jogi szolgáltatásokat. A tapasztalt ügyvédek kimagasló szaktudással rendelkeznek az információtechnológia, média, távközlés, pénzügyi szektor, élettudományok, élelmiszeripar és sport területén, valamint a hagyományos szakterületeken úgy, mint társasági jog/vállalategyesülések és -felvásárlások, tranzakciós és kereskedelmi jog, valamint a vitarendezési és választott bírósági eljárások.

Kérjük, látogassa meg a twobirds.com weboldalt, ha több információra van szüksége.