A Bird & Bird-ről

A Bird & Bird nemzetközi ügyvédi iroda támogatja az olyan szervezeteket, amelyeket a digitális világ megváltoztatott, illetve maguk is ennek a változásnak az úttörői. Ügyfeleink kereskedelmi céljai elérése érdekében ötvözzük a kivételes jogi szakértelmet mélyreható iparági ismeretekkel és üdítően kreatív gondolkodással. Több mint 1400 ügyvédünk áll rendelkezésre 31 irodában Európában, Észak-Amerikában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Afrikában, valamint régóta fennálló kapcsolataink vannak a világ más részein működő vállalatokkal.

Kimagasló szakértelmünkön keresztül teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére a kereskedelmi és társasági jog, szellemi alkotások joga, adatvédelmi jog, vitarendezési eljárások, munkajog, EU és versenyjog, banki és pénzügyi szolgáltatások, a vállalatfelvásárlások, továbbá az ingatlan- és sportjog területén.

A különböző szektorok, iparágak működésének és kapcsolódó jogi szabályozásának magas szintű ismerete lehetővé teszi számunkra a gyakorlatias, problémaorientált szemléletű megközelítést és az ügyfelek igényeihez igazodó jogi tanácsadás nyújtását.

A Bird & Bird szolgáltatásait Magyarországon nyújtó Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda széles skálán kínál jogi szolgáltatásokat. A tapasztalt ügyvédek kimagasló szaktudással rendelkeznek az információtechnológia, média, távközlés, pénzügyi szektor, élettudományok, élelmiszeripar és sport területén, valamint a hagyományos szakterületeken úgy, mint társasági jog/vállalategyesülések és -felvásárlások, tranzakciós és kereskedelmi jog, valamint a vitarendezési és választott bírósági eljárások.

Kérjük, látogassa meg a twobirds.com weboldalt, ha több információra van szüksége.