Fókuszban a keleti nyitás – szeminárium a kínai célpiac lehetőségeiről és kockázatairól

2016. szeptember 6-án a Magyar Nemzeti Kereskedőház a Knight Bird & Bird Iroda közreműködésével szemináriumot tart „Keleti Nyitás célpiacok bemutatása” – Szellemitulajdon-védelem és üzleti kockázatkezelés a kínai piacon címmel.

Az előadók olyan aktuális, a kínai üzleti kultúrát érintő kérdésekre válaszolnak, mint a termékexport gyakorlati tudnivalói, a szellemitulajdon-védelem, az iparjogvédelem és a csalási és vesztegetési kockázatok kezelése. A rendezvény során meghallgathatják magyar cégvezetők kínai piaccal kapcsolatos személyes tapasztalatait is.

Programterv_Keleti Nyitás célpiacok bemutatása - Kína szeminárium-page-001

További információ

A szemináriumon a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Helyek még korlátozott számban elérhetőek, kérjük, jelentkezési szándékát ide kattintva jelezze 2016. augusztus 30. napjáig.

Az előadók sorában köszönthetjük irodánk két munkatársát, Sven-Michael Werner és Kövecses Bettina ügyvédeket, akik a kínai szellemi tulajdonjog, valamint a csalási és vesztegetési kockázatok kezelésének kérdéseibe adnak gyakorlati betekintést.

Sven-Michael WernerSven-Michael Werner

Partner, Bird & Bird Kína és Hong Kong

Sven-Michael a sanghaji iroda vezetője. Tizenkét éves jogi gyakorlattal rendelkezik a kínai piacon.  Szakterülete az M&A és a közvetlen külföldi befektetések, különös tekintettel az európai ügyfelek számára nyújtott tanácsadásra kínai beruházásaikkal kapcsolatban.

 

Kövecses BettinaKövecses Bettina

Ügyvéd, Bird & Bird Magyarország

Bettina a budapesti IP csoport tagja. Jelentős tapasztalattal rendelkezik a szellemi tulajdon és az iparjogvédelem területén, elsősorban védjegy, szabadalmi és szerzői jogi, valamint kereskedelmi és tranzakciós IP ügyekben jár el.

 

Amennyiben kérdése van, kérjük, keresse Kövecses Bettina ügyvédet, az alábbi elérhetségeken:
Tel.: +36 1 799 2000
E-mail: bettina.kovecses@twobirds.comCategories: Egyéb

Tags: , , , , , ,