Itt a Bird & Bird Cloud Computing app új verziója

A Bird & Bird Cloud Computing alkalmazása, amely először 2013-ban jelent meg, 19 ország felhő alapú számítástechnikát érintő jogi szabályozásával kapcsolatban nyújt útmutatást. Az applikációban többek között fogyasztóvédelmi, adatvédelmi, adatbiztonsági kérdésekre vonatkozó válaszok szerepelnek, továbbá az olvasó áttekintést kap arról, hogy az adott ország hogyan rendezi a felelősségi kérdéseket, milyen a szellemi alkotásokra vonatkozó szabályozás, illetve, hogy milyen az adott ország viszonya a közszférában megvalósuló felhő alapú projektekkel kapcsolatban.

620x238_Cloud Computing_Website image_72dpi

Az applikáció legfrissebb, harmadik verziójában az alábbi országok szerepelnek: Ausztrália, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság és az Egyesült Arab Emírségek. A tartalmat természetesen a Bird & Bird helyi IT jogászai adták, a Nikolinakos-Lardas & Partnership (Görögország), a BCCC Attorneys-at-law (Svájc) és BTS & Partners (Törökország) közreműködésével.

Az applikáció (angol nyelven) érhető el mobiltelefonokra és tabletekre az iTunes app store és a Google Play alkalmazásboltokban. Az applikáció futtatáshoz legalább iOS 7.1 vagy Android 4.1 szükséges. Az alkalmazásról bővebb információ a twobirds.com oldalon található (angol nyelven).

dr. Halász Bálint, ügyvéd
Knight Bird & Bird Iroda
balint.halasz@twobirds.com
+36 1 799 2000Categories: Infokommunikáció

Tags: , ,